EREDMÉNYEK

A Romániai Vállalkozásokért Egyesület és a LAM Alapítvány, a POCU / 89/3/7/107527-es számú –40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz! című pályázat keretében, a fellebbezési időszak lezárulását követően közzéteszi a De minimis támogatást nyerő versenyzők végleges névsorát, a támogatásban nem részesülő üzleti terveket benyújtó, valamint tartaléklistára került személyek nevével együtt.

Észak-nyugati Fejlesztési régió – A lista letöltése 
Központi Fejlesztési Régió – A lista letöltése

 

RENDELKEZÉS A AZ ÜZLETI TERVEK VERSENYÉRE VALÓ JELENTKEZÉSI FOLYAMAT FELTÉTELEINEK MÓDOSULÁSÁRÓL

 

Annak érdekében, hogy a célcsoport részvevői számára biztosíthassuk a teljes esélyegyenlőséget, a szakértők arra irányuló véleményét is figyelembe véve, hogy a terveknek életképeseknek és hosszú távon fenntarthatóknak kell lenniük, a versenyhez szükséges iratcsomó leadásának határidejét a következő módon kellett módosítanunk:

Az üzleti tervek, valamint a kötelező mellékletek leadásának határideje: 2018. július 27, péntek 16:00 óra*.

*A szerver 2018. július 27-én történt túlterhelésének köszönhető technikai problémák miatt a dokumentumok nyilvántartásba vételének folyamata több órás késést szenvedett. Az üzleti tervek és a feltöltött dokumentumok rögzítése a rendszer hibája miatt késik, emiatt kénytelenek vagyunk 2018. július 27-én 0:00 óráig meghosszabbítani az üzleti tervek és a versenydokumentáció benyújtásának határidejét. Megértésüket köszönjük!

Ugyanakkor, a vállalkozói képzés záróvizsgája letételének határideje: 2018. július 10.

Az üzleti tervek versenye szabályzatának megfelelően, a versenybe csak azok a célcsoportot képező személyek iratkozhatnak be, akik elvégezték a vállalkozói (e-learning) alapképzést a pályázat keretében.

Letölthető: Rendelkezés – a feltételek módosulásáról

 

Támogatásról

A program egy közös hálózati platform révén,  illetve a mentorok segítségével folyamatos üzleti tanácsadást biztosít. Ez egyrészt személyes kapcsolatot (üzleti hétvégée), másrészt egy személyre szabott online konzultációt jelent, ahol a nyertes üzleti tervet leadó vállalkozók konzultálhatnak a hálózati tagokkal és a kijelölt mentorokkal.

A programban résztvevők elkészítik saját üzleti tervüket. Ezeket az üzleti terveket egy szakemberekből álló, független zsűri értékeli, amely – egy, a program által előre meghatározott értékelési pontrendszer alapján – a legjobb 32 (16 az Északnyugati-, 16 a Közép-régióban) üzleti tervet vissza nem térítendő (de minimis jellegű) támogatásban részesíti. A támogatás összege legtöbb 40.000 euró lehet üzleti tervenként.

Az Üzleti tervek versenyének teljes szabályzata itt tölthető le (román nyelven):

click aici