KRÓNIKA ONLINE

A Magyarországon élő román állampolgárok még mindig találhatnak 40 000 okot arra, hogy Romániában vállalkozzanak, a kezdeményezők ugyanis meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

Details

ÉR HANGJA TV

Az Ér Hangja online televízió közölt részletes riportot a 40 000 ok, hogy Romániában vállalkozz! projekt hivatalos nyitókonferenciájáról, amelyet február 16-án tartottak Nagyváradon, a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén. 

Details

KOSSUTH RÁDIÓ

A Kossuth rádiónak nyilatkozott Szirtesi Nagy Réka, aki már sikeresen regisztrált a programba és közel 10 év után döntött úgy, hogy haza költözik és itthon indít vállalkozást.

Details

Erdély Online

Negyvenezer euróig terjedő támogatásban részesülhet harminckét üzleti terv a 40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz! projekten belül, mely Magyarországon élő román állampolgárokat céloz meg. Neumann Andrea, az erdon.ro munkatársa írt összefoglalót a projektről. A teljes cikk elolvasható az alábbi linken: katt ide.

Krónika

Negyvenezer ok a vállalkozásra: támogatást kapnak a Magyarországon élő román állampolgárok. Szakmai és anyagi támogatást is nyújt a 40 000 ok, hogy Romániában vállalkozz! elnevezésű projekt a Magyarországon élő román állampolgároknak, akik itthon alapítanának céget. Olvasd el a teljes cikket itt.

Transindex.ro

Az önrészt nem feltételező, több szakaszos pályázat nyertesei 40-40 ezer eurós vissza nem térítendő támogatást kapnak ahhoz, hogy Romána északnyugati vagy központi fejlesztési régiójának valamelyik városában vállalkozást indítsanak. Olvasd el a teljes cikket itt.

Maszol.ro

40 ezer euró értékű vissza nem térítendő anyagi támogatásban részesülhet egy jó üzleti terv a Diaspora Start Up 40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz! projektjének köszönhetően. Olvasd el a teljes cikket itt.