Miért jelentkezz?

Az alapok elsajátítása

A résztvevők számára a program olyan képzéseket biztosít, amelyek által betekintést nyerhetnek a vállalkozói élet rejtelmeibe. A képzések összesen 10 tematika köré szerveződnek, legyen szó jogi, pénzügyi, menedzsment vagy marketing területekről.

Interaktív képzés

A program résztvevői egy olyan online e-learning platformhoz kapnak hozzáférést, ahol interaktív formában fejleszthetik vállalkozói ismereteiket és készségeiket. A szakmai mentorok tudják, hogy a résztvevők kérdéseire adott válaszok mindig fontosabbak egy puszta előadásnál.

Felhasználóbarát platform

Az online tanfolyam elvégzése megközelítőleg 40 órát vesz igénybe, ennek elvégzésére pedig 3 hónap áll rendelkezésre. A tananyagok ismertetése videók segítségével történik, ezzel is segítve a könnyebb megértést. Ráadásul a felület mobil eszközökről is elérhető, így gyakorlatilag bárhonnan és bármikor hozzáférhetünk ezekhez a tartalmakhoz.

Az Ön nyelvén beszélünk

Az e-learning platform képzései egy közérthető nyelvezetet használnak, emellett pedig magyar és román nyelven egyaránt elérhetőek, ezzel is biztosítva, hogy mindenkinek lehetősége van a saját anyanyelvén elvégezni a képzést.

Vállalkozói közösség

A program egy olyan online felületet biztosít, ahol a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat, felmerülő kérdéseiket, hasznos tanácsokat adhatnak és kaphatnak, hozzájárulva egy olyan vállalkozói közösség kiépítéséhez, amelyből hosszútávon minden tag csak profitál.

Anyagi támogatás

A projekt az induló vállallkozásokat nem csak a szakmai tudás elérhetővé tételével segíti. A kiválasztott üzleti tervek ugyanis anyagi támogatásban is részesülnek, összesen 32 induló vállalkozást támogat a program, mindegyiket legfeljebb 40.000 euróval.