Ütemezés

Regisztráció szakasza

 

A projekt első szakaszában a célcsoport tájékoztatást kap a programról. Az érdeklődők számára  a regisztrációs felület 2018. március 11-ig nyitott, ez idő alatt lehet jelentkezni. A regisztrációs időszak végén a jelentkezési sorrend alapján 260 olyan személy kerül kiválasztásra, aki megfelel a részvételi feltételeknek.

E-learning tanfolyam

 

A program második szakaszában a résztvevők egy 10 modulból álló online tanfolyam segítségével sajátítják el a legfontosabb alapismereteket, amelyek egy vállalkozás sikeres elindításához szükségesek. A képzés ideje alatt a résztvevők elkészítik a saját vállalkozásuk üzleti tervét.

Üzleti tervek versenye

 

A program harmadik szakaszában egy szakmai zsűri értékeli az elkészült üzleti terveket. A folyamat végén összesen 32 üzleti terv kerül kiválasztásra, amelyek egyenként maximum 40.000 euró összegű vissza nem térítendő támogatásban részesülnek.

Mentor program

 

A program negyedik szakasza a támogatást elnyert üzleti tervek megvalósítását segíti elő. A 32 vállalkozót a mentorok végigkísérik a vállalkozás elindításának folyamatán. A kapcsolattartás ebben a szakaszban személyes (egy szakmai hétvége) és online konzultáció formában történik.