Rezultate

Asociația pentru Promovarea Afacerilor din România și Fundația LAM Ilieni, în calitate de administratori al schemei de ajutor de minimis din cadrul proiectului POCU/89/3/7/107527,  cu titlul  „40.000 de motive să devii antreprenor în România” după soluționarea contestațiilor, publică listele finale cu planurile de afaceri finanțate și neselectate spre finanțare, precum și listele de rezervă.

Lista Regiunea Nord-Vest      Descarcă

Lista Regiunea Centru            Descarcă

 

Ordin privind modificarea procesului

Luând în considerare asigurarea şanselor egale pentru participanţii înregistraţi în grupul ţintă în luna iunie şi luând în considerare că potrivit recomanăriilor experţiilor majoritatea planurilor de afaceri înaintate la examenul final pentru absolvirea cursurilor de formare antreprenorială trebuie să sufere modificări în scopul proiectării unor planuri viabile şi sustenabile pe termen lung, se modifică termenul de depunere ale dosarelor de candidatură după cum urmează:

”Termenul limită pentru depunerea planurilor de afaceri împreună cu anexele obligatorii este: 27 iulie 2018, vineri, ora 16:00.
*Datorită unor probleme tehnice apărute în urma suprasolicitării serverului în cursul zilei 27 iulie 2018, din cauza asta prelungim termenul de depunere a planului de afaceri până la sfârșitul zilei de 27 iulie 2018, adică orele 0:00. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Conform regulamentului privind selectarea planurilor de afaceri, concursul de planuri de afaceri este dedicat, persoanelor din grupul țintă care au absolvit cursurile de formare antreprenorială în cadrul proiectului.

Totodată vă informăm că au fost modifiate categoriile persoanelor dezavantajate. 

Ordin privind modificarea procesului

Decizie dezavantajat

Despre finantare

Programul asigură pentru afaceri consultanţă de specialitate printr-o reţea de colaboratori, respectiv prin programul de mentorat. Aceasta înseamnă contact personal (un sfârşit de săptămână profesional) pe de o parte, iar pe de altă parte, consultanţă online personalizată, în cadrul căreia fiecare aplicant câştigător poate consulta mentorii.

Participanţii la program îşi vor redacta propriul plan de afaceri. Aceste planuri vor fi evaluate de către un juriu de specialitate, care va decide – conform sistemului de punctaj stabilit prin program – care sunt cele 32 de planuri de afacere (în total 16 afaceri din regiunea nord-vest şi 16 din regiunea centrală), care vor beneficia de finanţare nerambursabilă. Valoarea finanţării este de maxim 40.000 de euro.

Asociația pentru Promovarea Afacerilor din România și Fundația LAM Ilieni, în calitate de administratori al schemei de ajutor de minimis din cadrul proiectuluiPOCU/89/3/7/107527 publica Regulamentul detaliat privind selectarea Planurilor de Afaceri.

Descarcă Regulamentul: click aici