Etapele proiectului

ETAPA DE ÎNREGISTRARE

 

În prima etapă a proiectului, grupul ţintă primeşte informaţii legate de program. Platforma de înregistrare rămâne deschisă până la data de 18 martie 2018, în acest interval de timp vă puteţi înregistra. La finele perioadei de înregistrare, în funcţie de data înregistrării, vor fi alese 260 de persoane care îndeplinesc condiţiile de înregistrare.

CURSUL E-LEARNING

 

În etapa a doua a programului, participanţii îşi vor însuşi cele mai importante cunoştinţe de bază necesare pentru demararea cu succes a unei afaceri, în cadrul unui curs de formare online alcătuit din 10 module. În timpul cursului, participanţii îşi elaborează planul de afaceri al propriei lor afaceri.

CONCURSUL PLANURILOR DE AFACERI

 

În cea de-a treia etapă a programului, juriul de specialitate evaluează planurile de afaceri finalizate. Vor fi alese în total 32 de planuri de afaceri, care vor beneficia de o finanţare nerambursabilă de maximum 40.000 de euro fiecare.

PROGRAM DE MENTORAT

 

Cea de-a patra etapă a programului este destinată sprijinirii implementării planurilor de afaceri câştigătoare. Mentorii îi vor însoţi pe cei 32 de antreprenori pas cu pas în procesul de demarare a afacerii. Contactul în această etapă va fi personal (un sfârşit de săptămână profesional) sau sub formă de consultanţă online.