DIGI 24 ORADEA

Românii stabiliţi în Ungaria sunt chemaţi să devină antreprenori în propria lor ţară. Programul Start Up Diaspora le oferă şansa să dezvolte afaceri în România cu ajutorul unor finanţări de până la 40 de mii de euro pentru fiecare idee eligibilă.

Details

Ziarul Financiar

Proiectul va sprijini 260 de români cu reşedinţa sau domiciliul în regiunile Centru sau Nord-Vest, având simultan domiciliul sau rezidenţa în Ungaria. Persoanele selectate vor participa în cadrul unui program de formare antreprenorială derulat online. Cei care vor finaliza cursul îşi vor putea înscrie planul de afaceri la concursul de planuri de afaceri pentru a…

Details

Opinia Transilvană

Proiectul Diaspora Start Up – proiect care a obţinut cel mai mare punctaj – se implementează de Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România împreună cu Fundaţia LAM. Proiectul se realizează în cadrul Programului Operativ Capital Uman (POCU) cofinanţat de Fondul Social European. Citește articolul aici.

StartupCafe.ro

Persoanele care au cetățeania română, dar care au trăit o perioadă în Ungaria, vor putea obține în anumite condiții fonduri europene de maximum 40.000 de euro pentru a-și deschide o afacere în România, în cadrul unui proiect din programul Diaspora Start-Up. Citește articolul aici.